dimarts, 20 de novembre del 2012

Un joc perillós

Què passaria si, mentrestant jugues a un joc, et quedes atrapat dins d'ell i no pots sortir-ne fins haver-lo acabat? Aquesta és la trama d'aquest anime, Sword Art Online, en el que el protagonista, un aficionat als jocs de rol online entra dins d'un joc virtual i el servidor de la computadora elimina la opció de sortida. Allí té que superar els 100 pisos del joc per poder sortir-ne, i qualsevol que allí dintre mori, ho farà a la vida real. Ho aconseguirà el nostre apreciat heroi? Què li esperarà el incert futur?


Els punts fort d'aquesta sèrie son el gran treball del disseny dels personatges amb la seva indumentària i també el disseny de la història en sí, però per l'altra costat se't fa molt curta ja que pareix com si es deixessin coses importants de la sèrie, com si fos un resum. Tot i així, a mi hem pareix una sèrie fantàstica i es de les meves preferides.


Nota final: 8

Aquí vos deixo el link per veure la sèrie online, apta per tothom:

2 comentaris:

  1. Més que fer un resum i deixar-se coses importants, més aviat només posen l'important xD La sèrie té novel · les lleugeres, i si no recordo malament crec que aquí hi ha una mica més de detall (crec que posen fins el sexual ...)
    Molt bona sèrie, la recomano, he flipat en entrar per curiositat al bloc i trobar SAO :P. Espero més recomanacions tan bona com aquesta.

    ResponElimina
  2. moltes grasiiis :) la veritat és que hem vàren insistir un munt uns amics per veure SAO, i quan la vaig veure, hem vaig enamorar de la serie *u*

    ResponElimina